rose's FotoPage
"Change : Change is what keeps us fresh and innovative. Change is what keeps us young"
By: rose shah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Nov-2007 23:35 Email | Share | | Bookmark
ASA CONGRESS 2007 - JAKARTA, INDONESIA

Asia Pacific Secretaries and Administrative Professional Association Congress 2007
Venue: Ritz Carlton, Jakarta, Indonesia
Date: 3 - 8 November 2007

Participants are from Malaysia, Indonesia, Filipina Thailand, Papua New Guiney, Bangladesh, India, Singapore, Brunei, New Zealand, Taiwan, Japan and Sri Langka.


Wednesday, 28-Mar-2007 05:14 Email | Share | | Bookmark
Nisa 9th bestday.

Birthday kek
Nisa setahun
Setahun
View all 16 photos...
Today, 28 March 2007 - Nisa Farzana pun birthday yang ke - 9 tahun...suka nya first time celebrate kat sekolah. Before tok celebrate kat rumah ajak with nek aki & nek wan. Nek aki tukang baca doa. Suka nya ngembak kek kat sekolah, dpat nya celebrate ngan kawan-kawan di kelas since cikgu nya pun merik kaler hijo tu celebrate so apa lagik, sekoh lah nak celebrate..

More @ my blog [url]http://tanggarajak.blogspot.com


Friday, 16-Mar-2007 08:50 Email | Share | | Bookmark
Jong's Crocodile Farm

Entrance
nisa N Anty CT
Nisa & Anty CT
View all 17 photos...
Cuti today, since school holiday nak, ngembaklah Mak, Nisa, Edel n Siti pegi Jong's Crocodile Farm. This place is only 30km from Kuching about 25min from rumah kampunglah. Masuk kena bayar RM8.00 for adult n RM4.00 for children. Yang sik best nya Edel kecik ya kenak bayar juak...ish..ish..ish...at least free lah..apalah tokey...tapi tidak apalah bt least duit ya dpt pakei beli makan boyaklah...


Friday, 8-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SEMATAN....VERY RELEXING...NEW PLACE OF TOURIST ATTRACTION

jambatan penyambung
Jambatan Baru - dah bleh guner @ 07.07.05
 
View all 20 photos...
cantik kan tempat ni....ni lah tempat lepak baru kiter org..hehhee...

Ni pantai sematan, duduk kat resthouse opis nyer...semalam RM30 hengget ajer..

Tempat ni 100km dari Kuching and kalau drive sampai lebih kurang sejam setengah ajerlah. Pegi sini bukan aper..seafood nyer..very the fresh..nyum..nyum..kalau saper peminat ketam ker..ikang2..ker..best pegi sini..musim ketam from bulan May until September lah..tapi tempat ni memang best..pasir putih..laut biru..dekat ngan sempadan u..kalau jalan baru ke Pontianak dah siap..tak lamer lagi leh gi sempadan lak..only 6 or 10 hours drive..hehee.enjoylah the gambarzz.

nak pegi..leh kontek sayer..


Thursday, 30-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
1 MONTH LATER...1/2 year dah...KL TRIP (03 - 12 JUNE 2005)

Kat Sematan
DUN
Dalam Belon
View all 17 photos...
Dah abis dah bulan JUn dah ari tok..so pantas the time..., This month memang best. Bulan yg macam2 ada.. Early week, pergi bercuti for a week, balit dari cuti duty kat Dewan Undangan for two week...wah..sampai opis..dah minggu ke empat..best nyer..hehehe

Enjoy betollah..dlm tu..pegi lak holiday kat Sematan lak..nak makan ketam aje because ketam kat situ very the fresh..memang hidup lagi and isi nyer...fuh...tak yah cakap plus harga pon bleh tahan RM9 sekilo..best nyer..this weekend nak pegi lagi...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net